Περδικάρη 11, 48100, Πρέβεζα    info@vetcare-preveza.gr     /vetcarepreveza

ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ +30 6996074336
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ +30 2682022843

ΠΡΟΦΙΛ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το προσωπικό και οι συνεργάτες μας απαρτίζουν μια δυνατή ιατρική ομάδα με σκοπό την διεκπεραίωση των περιστατικών σε υψηλό επίπεδο.

Ειρήνη Κ. Τριάντη DVM

Χειρουργός Κτηνίατρος

Γεννήθηκε στην Πρέβεζα και μεγάλωσε στο Λούρο Πρεβέζης. Η αγάπη και επαφή με τα ζώα ξεκίνησε από την νεαρή της ηλικία παίζοντας με τα 7 σκυλιά της οικογένειας, τις κότες και τα πρόβατα του παππού της. 

Το 2008 συνδύασε αυτήν την αγάπη με το ενδιαφέρον για την ιατρική επιστήμη και ξεκίνησε να φοιτεί στο τμήμα Κτηνιατρικής  του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας από όπου αποφοίτησε το 2015. Μέχρι το 2017 ολοκλήρωσε διετές πρόγραμμα μετεκπαίδευσης  στην Χειρουργική, Αναισθησιολογία, Εντατική θεραπεία και Απεικονιστική των ζώων συντροφιάς στην Χειρουργική Κλινική της ίδιας Σχολής.

Ολοκλήρωσε επίσης εκπαιδευτικό σεμινάριο στην Υπερηχοτομογραφία Κοιλίας και Καρδιάς των ζώων συντροφιάς στην Κτηνιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Τα ιδιαίτερα ενδιαφέροντά της περιλαμβάνουν την χειρουργική μαλακών μορίων, την επείγουσα ιατρική και την δερματολογία. Πάνω σ’ αυτά τα αντικείμενα συνεχίζει την εκπαίδευσή της συμμετέχοντας σε διεθνή προγράμματα επιμόρφωσης και εκπαιδευτικά σεμινάρια.

Κατά την διάρκεια των σπουδών της εμπλούτισε την κλινική της εμπειρία κάνοντας πρακτική σε κτηνιατρεία και κτηνιατρικές κλινικές στην Θεσσαλονίκη, την Καρδίτσα και την Πρέβεζα.

Ως φυσική κατάληξη αυτών των σπουδών, μαζί με τον σύντροφο της και κτηνίατρο Λευτέρη Χριστίνη ιδρύσανε τον Νοέμβριο του 2017 το Vetcare στην Πρέβεζα όπου εργάζεται μέχρι και σήμερα ως χειρουργός κτηνίατρος.

Το Vetcare αντιπροσωπεύει την προσωπική της φιλοδοξία για μια κτηνιατρική κλινική που ασκεί μοντέρνα ιατρική με αγάπη για τα ζώα.

Ελευθέριος Κ. Χριστίνης DVM

Χειρουργός Κτηνίατρος

Μεγαλωμένος στο Βόλο με πατέρα γιατρό είχε από μικρός το όνειρο να ασχοληθεί με την ιατρική, ήταν όμως στα δωδέκατα γενέθλιά του που απέκτησε το πρώτο του κουταβάκι, τον Spady, που αποφάσισε πως η ιατρική που τον ενδιαφέρει δεν ήταν αυτή του ανθρώπου.

Έτσι το 2008 ξεκίνησε να φοιτεί στην Κτηνιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας την οποία και αποφοίτησε το 2015. Συνέχισε τις σπουδές του μέχρι το 2017 στην Χειρουργική Κλινική της ίδιας Σχολής, όπου ακολούθησε διετές πρόγραμμα μετεκπαίδευσης στην Χειρουργική, Αναισθησιολογία, Εντατική θεραπεία και Απεικονιστική των Ζώων Συντροφιάς.

Παράλληλα με τις σπουδές του, εμπλούτισε την κλινική του εμπειρία ολοκληρώνοντας την πρακτική του σε γνωστή κτηνιατρική κλινική του Βόλου και σε κτηνιατρεία της Καρδίτσας.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον Λευτέρη παρουσιάζει η αναισθησία και η ορθοπεδική των μικρών ζώων, πάνω στα οποία συνεχίζει και εντρυφά συμμετέχοντας σε εκπαιδευτικά σεμινάρια και διεθνή προγράμματα επιμόρφωσης.

Το 2017 ίδρυσε μαζί με την σύντροφό του και κτηνίατρο, Ειρήνη Τριάντη, την κτηνιατρική κλινική Vetcare όπου εργάζεται ως χειρουργός κτηνίατρος. Το Vetcare εκφράζει την προσωπική του φιλοσοφία πως οι κτηνίατροι πρέπει να νοιάζονται.

Δανάη-Χριστίνα Τριάντη

Χειρουργός Οδοντίατρος

Η Δανάη συμβάλει στην αναβάθμιση της οδοντιατρικής φροντίδας των ασθενών του Vetcare προσφέροντας τις εξειδικευμένες της γνώσεις.

Ελευθερία Δερμισιάδου DVM

Χειρουργός Κτηνίατρος

Υποψήφιος Διδάκτορας Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Νέρο

Ο Νέρο αποτελεί την μασκότ ( και κρυφά το αφεντικό) του Vetcare! Τον απέκτησαν η Ειρήνη και ο Λευτέρης το 2012 ενώ ήταν αδέσποτο κουταβάκι της Καρδίτσας. Από τότε είναι κυριολεκτικά αχώριστοι.