Περδικάρη 11, 48100, Πρέβεζα    info@vetcare-preveza.gr     /vetcarepreveza

ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ +30 6996074336
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ +30 2682022843

ΠΡΟΦΙΛ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το προσωπικό και οι συνεργάτες μας απαρτίζουν μια δυνατή ιατρική ομάδα με σκοπό την διεκπεραίωση των περιστατικών σε υψηλό επίπεδο.

Ειρήνη Κ. Τριάντη DVM

Χειρουργός Κτηνίατρος

Γεννήθηκε στην Πρέβεζα και μεγάλωσε στο Λούρο Πρεβέζης. Η αγάπη και επαφή με τα ζώα ξεκίνησε από την νεαρή της ηλικία παίζοντας με τα 7 σκυλιά της οικογένειας, τις κότες και τα πρόβατα του παππού της.

Το 2008 συνδύασε αυτήν την αγάπη με το ενδιαφέρον για την ιατρική επιστήμη και ξεκίνησε να φοιτά στο τμήμα Κτηνιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας από όπου αποφοίτησε το 2015. Μέχρι το 2017 ολοκλήρωσε διετές πρόγραμμα μετεκπαίδευσης στην Χειρουργική, Αναισθησιολογία, Εντατική θεραπεία και Απεικονιστική των ζώων συντροφιάς στην Χειρουργική Κλινική της ίδιας Σχολής.

Ολοκλήρωσε επίσης εκπαιδευτικό σεμινάριο στην Υπερηχοτομογραφία Κοιλίας και Καρδιάς των ζώων συντροφιάς στην Κτηνιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Τα ιδιαίτερα ενδιαφέροντά της περιλαμβάνουν την χειρουργική μαλακών μορίων, την επείγουσα ιατρική και την δερματολογία. Πάνω σ’ αυτά τα αντικείμενα συνεχίζει την εκπαίδευσή της συμμετέχοντας σε διεθνή προγράμματα επιμόρφωσης και εκπαιδευτικά σεμινάρια.

Κατά την διάρκεια των σπουδών της εμπλούτισε την κλινική της εμπειρία κάνοντας πρακτική σε κτηνιατρεία και κτηνιατρικές κλινικές στην Θεσσαλονίκη, την Καρδίτσα και την Πρέβεζα.

Ως φυσική κατάληξη αυτών των σπουδών, μαζί με τον σύντροφο της και κτηνίατρο Λευτέρη Χριστίνη ιδρύσανε τον Νοέμβριο του 2017 το Vetcare στην Πρέβεζα όπου εργάζεται μέχρι και σήμερα ως χειρουργός κτηνίατρος.

To 2017 συμμετείχε στην Διημερίδα κτηνιατρικής τραυματιολογίας με θέμα «προχωρημένη υποστήριξη του πολυτραυματία: θώρακας».

Το 2019-2021 ολοκλήρωσε σειρά διεθνώς αναγνωρισμένων σεμιναρίων της ESAVS από καταξιωμένους διπλωματούχους χειρουργούς πάνω στην χειρουργική μαλακών μορίων (Επανορθωτική πλαστική χειρουργική, χειρουργική του ήπατος- του ουροποιητικού- του πεπτικού- των επινεφριδίων- του παγκρέατος- της περινεϊκής και περιπρωκτικής περιοχής κ.α.).

Το 2022 έγινε δεκτή στο πρόγραμμα Certificate για την χειρουργική των μαλακών μορίων της ESAVS και του πανεπιστημίου του Λουξεμβούργου.

Τον Ιανουάριο του 2022 ολοκλήρωσε εκπαίδευση στην οφθαλμολογία των σκύλων και γατών.

Το Vetcare αντιπροσωπεύει την προσωπική της φιλοδοξία για μια κτηνιατρική κλινική που ασκεί μοντέρνα ιατρική με αγάπη για τα ζώα.

Ελευθέριος Κ. Χριστίνης DVM

Χειρουργός Κτηνίατρος

Μεγαλωμένος στο Βόλο με πατέρα γιατρό είχε από μικρός το όνειρο να ασχοληθεί με την ιατρική, ήταν όμως στα δωδέκατα γενέθλιά του που απέκτησε το πρώτο του κουταβάκι, τον Spady, που αποφάσισε πως η ιατρική που τον ενδιαφέρει δεν ήταν αυτή του ανθρώπου.

Έτσι το 2008 ξεκίνησε να φοιτεί στην Κτηνιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας την οποία και αποφοίτησε το 2015. Συνέχισε τις σπουδές του μέχρι το 2017 στην Χειρουργική Κλινική της ίδιας Σχολής, όπου ακολούθησε διετές πρόγραμμα μετεκπαίδευσης στην Χειρουργική, Αναισθησιολογία, Εντατική θεραπεία και Απεικονιστική των Ζώων Συντροφιάς.

Παράλληλα με τις σπουδές του, εμπλούτισε την κλινική του εμπειρία ολοκληρώνοντας την πρακτική του σε γνωστή κτηνιατρική κλινική του Βόλου και σε κτηνιατρεία της Καρδίτσας.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον Λευτέρη παρουσιάζει η αναισθησία και η ορθοπεδική των μικρών ζώων, πάνω στα οποία συνεχίζει και εντρυφά συμμετέχοντας σε εκπαιδευτικά σεμινάρια και διεθνή προγράμματα επιμόρφωσης.

Το 2017 ίδρυσε μαζί με την σύντροφό του και κτηνίατρο, Ειρήνη Τριάντη, την κτηνιατρική κλινική Vetcare όπου εργάζεται ως χειρουργός κτηνίατρος. Το Vetcare εκφράζει την προσωπική του φιλοσοφία πως οι κτηνίατροι πρέπει να νοιάζονται.

Συμμετέχει επίσης διαρκώς σε εκπαιδευτικά σεμινάρια με στόχο την συνεχή διεύρυνση των υπηρεσιών που μπορεί να προσφέρει το Vetcare.

Το 2017 ολοκλήρωσε πρακτικό εκπαιδευτικό σεμινάριο (dry lab) στη διαχείριση καταγμάτων με χρήση locking plates.

Το 2020 ολοκλήρωσε πρακτικό εκπαιδευτικό σεμινάριο (wet lab) στη διαχείριση σύνθετων καταγμάτων λεκάνης.

Το Μάρτιο του 2021 ολοκλήρωσε εκπαίδευση στην κλινική παθολογία και χειρουργική κουνελιών.

Τον Ιανουάριο του 2022 ολοκλήρωσε εκπαίδευση στην οδοντιατρική μικρών ζώων.

Το Φεβρουάριο του 2022 ολοκλήρωσε εκπαίδευση στην κλινική παθολογία και χειρουργική ωδικών πτηνών και ψιττακοειδών.

Το 2022 ολοκλήρωσε σειρά διεθνώς αναγνωρισμένων εκπαιδευτικών σεμιναρίων της ESAVS από καταξιωμένους διπλωματούχους χειρουργούς στον τομέα της ορθοπεδικής μικρών ζώων. Επέλεξε να συνεχίσει την εκπαίδευσή του στις πιο σύγχρονες χειρουργικές τεχνικές στην ορθοπεδική μικρών ζώων ώστε να μπορεί να προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες στους ασθενείς του.

Δανάη-Χριστίνα Τριάντη

Χειρουργός Οδοντίατρος

Η Δανάη συμβάλλει στην αναβάθμιση της οδοντιατρικής φροντίδας των ασθενών του Vetcare, προσφέροντας τις εξειδικευμένες γνώσεις της. Υπό την πολύτιμη καθοδήγησή της οι εξειδικευμένοι γιατροί στο Vetcare προσφέρουν υψηλής ποιότητας οδοντιατρική φροντίδα που κάνει την κλινική μας να ξεχωρίζει.

«Πήγαμε εδώ με το πεντάχρονο Cane Corso μας, τον Τσάρλι, για να κάνουμε βιοψία, αιματολογικές εξετάσεις και ακτινογραφία δοντιών. Φρόντισαν τον Τσάρλι μας με πολύ επαγγελματικό και καλό τρόπο. Εξαιρετική κτηνιατρική φροντίδα, ιδιαίτερα οδοντιατρική.»

Μαρία O.

Ελευθερία Δερμισιάδου DVM, PhD small animal surgery

Χειρουργός Κτηνίατρος

Η Ελευθερία, ως διδάκτορας στη χειρουργική των μικρών ζώων και χειρουργός με μακροχρόνια εμπειρία, συνεργάζεται με το Vetcare, όπως και με άλλες κτηνιατρικές κλινικές στην Ελλάδα, έχοντας συμβουλευτικό ρόλο και εκτελώντας πολύ απαιτητικά χειρουργεία. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας το 2011 και συνέχισε με διετή μετεκπαίδευση στη χειρουργική κλινική και τη διδακτορική της διατριβή «Η χρήση των μυοδερματιών κρημνών στα οπίσθια άκρα της γάτας». Παράλληλα συνεχίζει την ερευνητική της δραστηριότητα και διδάσκει. Ασχολείται με ιδιαίτερα απαιτητικά περιστατικά χειρουργικής μαλακών μορίων, ορθοπεδικά χειρουργεία και χειρουργικές επεμβάσεις στον οφθαλμό.

Η Ελευθερία είναι κηδεμόνας του πανέμορφου γατούλη της Ρομέο, και τη δουλειά της χαρακτηρίζει η αγάπη και ο σεβασμός για τους ασθενείς της, γεγονός που την κάνει να
ταιριάζει στη φιλοσοφία του Vetcare!

Πισπίρης Δημήτρης DVM

GPCert Utrasonography

Τα ζωάκια μας στο Vetcare έχουν το προνόμιο να εξετάζονται από τον κ. Πισπίρη, τον υπερηχολόγο μας, ώστε να μην χρειάζεται να ταξιδέψουν μέχρι την Αθήνα για να λάβουν εξειδικευμένη εξέταση.

Ο κ. Πισπίρης, απόφοιτος της Κτηνιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας,
εξειδικευμένος στην υπερηχολογική εξέταση κοιλίας και καρδιάς των μικρών ζώων, συνεργάζεται με πολλές κλινικές των Αθηνών, αλλά και με το Vetcare στην Ήπειρο! Μας επισκέπτεται όταν τα ζωάκια μας έχουν ανάγκη να εξεταστούν υπερηχολογικά, συμβάλλοντας στο ανώτερο επίπεδο φροντίδας που λαμβάνουν τα ζωάκια μας στο Vetcare. Επειδή πιστεύουμε ότι όλα τα ζωάκια της επαρχίας αξίζουν την καλύτερη φροντίδα, δεχόμαστε παραπομπές. Μπορείτε δηλαδή, εσείς ή ο/η γιατρός σας να μας ρωτήσετε σχετικά με αυτή την εξέταση, ακόμα κι αν δεν είστε πελάτης στο Vetcare.

Τζέσικα Μίχου

Vet Assistant

Η Vet Assistant μας Τζέσικα Μίχου, απόφοιτος του Παιδαγωγικού Ιωαννίνων (2013) και της Φιλοσοφικής Ιωαννίνων (2018) MSC Επιστήμες Αγωγής, γνώρισε την ομάδα του Vetcare καθώς φρόντιζε για τα ζωάκια της: την Λούνα, τη Γκρι, τη Μπέμπα, και τη Μικρή και πολλά αδεσποτάκια της γειτονιάς της! Η βαθιά της αγάπη για τα ζώα την έσπρωξε να αναζητήσει την συμμετοχή της ως ενεργό μέλος στην ομάδα του Vetcare, το οποίο κατάφερε με την συνέπεια και την στοργή που έδειχνε στα ζωάκια. Ακριβώς όπως αυτή που αξίζουν και οι ασθενείς μας! Έτσι μετά από μια μικρή περίοδο εκπαίδευσης ανέλαβε τα καθήκοντα της ως βοηθός κτηνιάτρου και groomer στο Vetcare!

“Δε θυμάμαι πότε ήταν η πρώτη φορά που πήρα στην αγκαλιά μου γατούλα ή χάιδεψα σκυλάκι. Από πολύ μικρή, νιώθοντας την ανάγκη να προσφέρω βοήθεια, άρχισα να μαζεύω αδέσποτα ζώα, να τα περιθάλπω και να προσπαθώ να τους βρω σπίτι, με τη βοήθεια και της οικογένειάς μου. Έτσι, μεγάλωσα ανάμεσά τους θεωρώντας τα μέλη της οικογένειάς μου. Το πρώτο σκυλί που υιοθέτησα, η Έμμα, μου έμαθε να αγαπώ και να σέβομαι κάθε μορφή ζωής.’’

Νέρο

Ο Νέρο αποτελεί την μασκότ ( και κρυφά το αφεντικό) του Vetcare! Τον απέκτησαν η Ειρήνη και ο Λευτέρης το 2012 ενώ ήταν αδέσποτο κουταβάκι της Καρδίτσας. Από τότε είναι κυριολεκτικά αχώριστοι.