Περδικάρη 11, 48100, Πρέβεζα    info@vetcare-preveza.gr     /vetcarepreveza

ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ +30 6996074336
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ +30 2682022843

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Παθολογία - Χειρουργική

Παθολογία – Χειρουργική

Στο Vetcare η διεκπεραίωση των περιστατικών σε βάθος αποτελεί προτεραιότητά μας. Αναλαμβάνουμε εξειδικευμένα περιστατικά (δερματολογικά, οφθαλμολογικά, καρδιολογικά, νευρολογικά, γαστρεντερολογικά, ογκολογικά, γηριατρικά/παιδιατρικά κ.ο.κ.).

Ασκούμε χειρουργική μαλακών μορίων, ορθοπεδική, τραυματολογία και χειρουργικές επεμβάσεις όπως η διόρθωση του συνδρόμου των βραχυκεφαλικών φυλών, ο ενταφιασμός του αδένα του τρίτου βλεφάρου (“cherry eye”) και άλλα.

Τα χειρουργεία μας πραγματοποιούνται υπό αυστηρές συνθήκες ασηψίας με την χρήση σύγχρονου εξοπλισμού. Διατηρούμε δύο χειρουργικές αίθουσες και ο χώρος αυτός χρησιμοποιείται αποκλειστικά για αυτόν το σκοπό. Όταν δεν γίνεται χειρουργείο ο χώρος απολυμαίνεται και δεν εισέρχονται σε αυτόν άνθρωποι ή ζώα. Οι δύο χώροι μας δίνουν την δυνατότητα να πραγματοποιούμε τις χειρουργικές επεμβάσεις όπως τα ορθοπεδικά χειρουργεία σε χωριστό χώρο από χειρουργεία με μεγάλο μικροβιακό φορτίο όπως οδοντιατρικοί καθαρισμοί, διάνοιξη αποστημάτων κ.α.

Αυτές οι πρακτικές αυξάνουν την ασφάλεια του κατοικίδιου ακόμη περισσότερο και προλαμβάνουν την εμφάνιση μετεγχειρητικών επιπλοκών και μολύνσεων. Η ανάνηψη των ασθενών μας πραγματοποιείται επίσης σε ειδικό ξεχωριστό χώρο, ήσυχο και καθαρό, για να έχουν την πιο ευχάριστη δυνατή εμπειρία.